بهار نارنجی که در تولید پاستا استفاده می شود

یکی از خاصیت های جالب اشپزی ترکیب کردن طعم ها و خلق طعمی نو می باشد. این طعم های ترکیب شده ممکن است به مزاج یک سری افراد خوش نیایید مانند استفاده از بهارنارنج در پاستا که برای یک سری از افراد لذت بخش و برای یک سری بلعکس عمل کرده است. با آراد برندینگ همراه باشید.

از معروف ترین بهار نارنج خشک شده بی شک بهار نارنج خشک شیراز می باشد. بهار نارنج دارای خواص بالایی به دلیل منیزیم، کلسیم، سدیم، منگنز و… می باشد. بهار نارنج هم به صورت خشک و هم تازه مورد استفاده قرار می گیرد.

همانطور که گفتیم مدل های متفاوتی در استفاده از بهار نارنج وجود دارد اما از بهار نارنج خشک استفاده های بیشتری می شود و بهار نارنج خشک خود مدل های متفاوتی می باشد که جذاب ترین آن بهار نارنج خشک قرمز است.