گردو خشک با پوست علت مسمویت بچه های دبیرستان اعلام شد

گردو خشک با پوست آجیل غنی از مواد مغذی با خواص آنتی اکسیدانی غنی است. آنها همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که به بسیاری از مزایای سلامتی کمک می کند. آنها ممکن است سلامت قلب را تقویت کنند، خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهند، از عملکرد مغز حمایت کنند، التهاب را کاهش دهند و سلامت ایمنی را تقویت کنند.

آنها همچنین به تاخیر در پیری پوست، مرطوب کردن پوست، کاهش سیاهی و سلامت پوست سر کمک می کنند. با این حال، مصرف بیش از حد ممکن است باعث آلرژی و تداخل دارویی در برخی افراد شود. بنابراین، مصرف آنها را محدود کنید و در صورت بروز هر گونه شرایط اضطراری با پزشک خود مشورت کنید.

از اینفوگرافیک زیر بیشتر در مورد جذابیت جهانی آنها، نحوه بهتر بودن آنها نسبت به سایر آجیل های محبوب و چند روش جالب استفاده از آنها برای جوانسازی پوست خود بیاموزید.

گردو
آجیل به طور کلی و گردو به طور خاص به دلیل ارتباط مصرف آنها با بهبود نتایج سلامت در کانون توجه قرار دارند. گردو دارای ترکیب بهینه در مواد مغذی زیست فعال است و مطالعات بالینی و تجربی اخیر تعدادی از اثرات مفید ریزمغذی‌های گردو را نشان داده‌اند که به صورت مجزا یا هماهنگ روی مسیرهای متابولیک و نتایج بالینی کار می‌کنند که این بررسی را به موقع و مرتبط می‌سازد.

اسید آلفا لینولنیک، یک جزء حیاتی گردو، به اکسی لیپین های زیست فعال متابولیزه می شود، نشان داده شده است که سلول های میکروگلیال را در برابر التهاب محافظت می کند و از طریق اثر ضد آریتمی احتمالی با نرخ سکته کشنده میوکارد پایین تر همراه است. فیتواسترول ها به اثر کاهش کلسترول مصرف آجیل مربوط می شود.

مواد معدنی غیر سدیمی با سلامت متابولیک قلبی بهتر مرتبط هستند. فیتوملاتونین گردو دارای اثرات ضد سرطانی است که به ترتیب در پلی فنل های اصلی گردو و متابولیت های آنها، الاژیتانین ها و اورولیتین ها مشترک است.

این بررسی شواهد جدیدی را در مورد خواص سلامتی گردو و اجزای ریز مغذی اصلی آن برجسته می‌کند. نتیجه این است که گردو بهترین غذاهای سالم است.