کورابیدس یک بیسکویت کره بادام از یونان است.
کلوچه نوشین لاهیجان که با بادام بو داده، کره و گلاب درست می شوند، به طور سنتی در زمان کریسمس تهیه می شوند.
به معنای «زبان گربه» در زبان اسپانیایی، به یک کلوچه نازک، ترد و کره ای اشاره دارد که شبیه زبان گربه است، از این رو نام آن را به خود اختصاص داده است.
من مطمئن نیستم که لنگوا د گاتو از اسپانیا یا فیلیپین سرچشمه گرفته است.
در هر صورت، فیلیپین یک مستعمره اسپانیایی سابق است که به توضیح نام اسپانیایی کوکی کمک می کند.
کوکیهای سنگاپور کوکیهای کرهای و گلدار هستند آنها با مقدار زیادی دانه کنجد، روی بادام هندی کامل و با برس زرده تخم مرغ درست می شوند.
به اندازه کافی عجیب، کوکی های سنگاپور در واقع از سنگاپور نیستند آنها اصالتاً تایلندی هستند و اغلب در تعطیلات به عنوان هدیه داده می شوند.
از کیوتو در ژاپن دیدن کنید و یکی از موادی که بیشتر آن را خواهید دید ماچا است.
به پودر ریز آسیاب شده ای اشاره دارد که از برگ های چای سبز فرآوری شده تهیه می شود.
ماچا بخش مهمی از مراسم سنتی چای ژاپنی است اما به عنوان یک ماده در بسیاری از محصولات غذایی مانند شیرینی، کیک، بستنی، دونات و کلوچه نیز استفاده می شود.
ساکورا اصطلاح ژاپنی برای درختان شکوفه گیلاس است.
آنها دلیل بزرگی هستند که انبوهی از مسافران در بهار به ژاپن سرازیر می شوند اما آیا می دانستید که خود گل ها در واقع خوراکی هستند؟
کوکیهای ساکورا کوکیهای شیرینی کرهای هستند که روی آنها شکوفههای گیلاس حفظ شده است.
گل ها را شسته، خشک می کنند و قبل از خشک شدن و نگهداری با نمک به مدت چند روز در سرکه آلو خیس می کنند.
ساکورای خشک شده نه تنها زیبا به نظر می رسد، بلکه شوری را در تضاد با کوکی کره ای غنی می دهد.