پسته حاوی 6.7 میلی گرم γ-توکوفرول در هر اونس است.
پسته فندقی دهن بسته به عنوان یک آنتی اکسیدان، γ-توکوفرول به طور منحصر به فرد گونه های فعال نیتروژن را از بین می برد و دارای خواص ضد التهابی است که از طریق مهار سیکلواکسیژناز -2.52 انجام می شود.
با آسپرین برای ایجاد یک اثر ضد التهابی قویتر بدون ایجاد آسیب معده.
بیماران CHD تمایل دارند سطوح سرمی γ-توکوفرول کمتری نسبت به افراد سالم و بدون CHD داشته باشند.
γ-توکوفرول بر سلامت قلب و عروق نیاز به بررسی بیشتر دارد.
ترکیبات پسته اکبری دامغان محتوای کل ترکیبات فنلی شامل آنتوسیانینها، فلاونوئیدها، لیگنانها، اسیدهای فنولیک، پروآنتوسیانیدینها، استیلبنها و تاننهای قابل هیدرولیز در آجیلها بهطور گستردهای متفاوت است و گردو، پسته و گردو غنیترین منابع پیستاول هستند.
محتوای حدود 470 میلی گرم در هر اونس. 46 ترکیبات فنلی ممکن است خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی داشته باشند، که ممکن است به بهبود عملکرد اندوتلیال و کاهش LDL اکسید شده کمک کند.
آنتی اکسیدان های فنلی ممکن است در مغزهای غنی از MUFA مانند پسته موثرتر از آجیل غنی از PUFA.47,59
تاثیر بر فشار خون
در میان آجیل ها، پسته رفسنجان دارای بالاترین سطح پتاسیم است که حاوی 285 میلی گرم در هر اونس (8 درصد ارزش روزانه) است.
پتاسیم کاتیون اصلی درون سلولی در بدن است و برای عملکرد طبیعی سلولی و عروقی مورد نیاز است.
مطالعات مشاهده ای و بالینی نشان می دهد که افزایش مصرف پتاسیم ممکن است به کنترل فشار خون در افراد عادی و پرفشاری خون کمک کند.
علاوه بر این، در همان سطح مصرف، پسته کوهی بنه به طور قابل توجهی پتانسیل آنتی اکسیدانی را افزایش داد و مالون دی آلدئید را در پلاسما کاهش داد.
- منابع:
- تبلیغات: